A “Bojtár”

 Az üzletet édesanyám és édesapám nyitotta 1987-ben. Hangulatos söröző lett a helyiek számára „Mindent a vendégért” mottó alatt. Mivel az italozó ember megéhezik, jó ötletnek tűnt a bográcsos gulyásleves és a hamisítatlan pacalpörkölt. Egy év múltán felvették az első szakácsot, akit hamarosan követett a konyhalány, majd a pincér- alakult a kis csapat- nagy boldogság volt édesanyámnak, mikor elérték a napi 50 fő menü főzését. Minden hétvégén élőzene szólt, teltházas szombat esték követték egymást.

 Sok-sok munka után megnyitották a felső szintet nyolc asztallal, ahol édesapám nem engedélyezte a dohányzást-abban az időben ez szokatlan volt-, mai napig megtartottuk a szokását. A söröző és az étterem bővítése tovább folytatódott, ami lehetővé tette az egyre nagyobb rendezvények lebonyolítását, az étterem rendezvényteremmel bővült, melynek belső burkolata 100%-ig faborítású.  Ezt követte a panzió: négy szoba, 80% faborítással, légkondicionálóval és tv-vel felszerelve. Így már helyben tudtunk lakodalmakat, állófogadásokat, bemutatókat tartani. Kellett hozzá a bővült csapat, mely az évek során 20 főre növekedett, édesanyám és jómagam vezetésével.

Megindult az „Ifjúsági Szálló a Kiskunság Szívében” projektünk, melynek keretein belül öt szobát hoztunk létre. Hazai és külföldi vendégeink egyaránt szívesen járnak vissza hozzánk.

Nagy tervek állnak még előttem, a következő lépés egy 120 m2-es konferenciaterem létrehozása.

Minden kedves vendéget szeretettel várunk!

Mészáros Péter

tulajdonos

Fő beszállítóink kunszentmiklósi és magyar vállalkozók:

  •  Öko-Juh Kft.
  • Vitala Pék-Pék és Sütőipari Kft
  • Helyi Malom
  • Magyar Szárnyas Kft.
  • Halász Gábor Húsüzeme Kft.
  • Dömsödi Borászati Kft.